Başkan Posbıyık: "Kale Tepe halkın ziyaretine açılacak"

Başkan Posbıyık: "Kale Tepe halkın ziyaretine açılacak"

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Kale Tepe’nin halkın ziyaretine açılması için çalışmaların son aşamaya geldiğini duyurdu. Başkan Posbıyık, gerekli desteği veren Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Niyazi Uğur ile Kuzey Deniz Saha Komutanlığı’na Ereğli halkı adına teşekkür etti.

Kdz. Ereğli Belediye Meclisi Mayıs ayı olağan toplantısında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Kale Tepe’nin halkın ziyaretine açılacağını duyurdu.

Askeri yetkililere teşekkür eden Başkan Posbıyık, şunları söyledi:

“Kale Tepe'nin Ereğli'ye kazandırılması için müracaatları yaptık. Kuzey Saha Deniz Komutanı kabul etti, buradaki Karadeniz Bölge Komutanımız Niyazi Uğur'da çok büyük bize yardım ediyor. Amiralimiz Niyazi Bey'e şükranlarımı sunuyorum. Geçen Niyazi Bey ile görüştük, burayı bize biran önce verirseniz tırpan işleri var, yan taraf orman gibi olmuş. Yaz gelmeden onları bir an evvel halletmek istiyoruz. Tamamen bizim kontrolümüzde olacak. Zabıtalar görev yapacak. Halkımız Kale Tepe'ye çok rahat çıkabilecek, çok güzel bir manzarası var. Şuan teslim yazısı bakanlıkta. Milli Savunma Bakanlığı’na ulaşınca burası halkın ziyaretine açılacak.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN