Başkan Selvitopu: 6 Şubat acıları bir daha yaşanmasın!

Başkan Selvitopu: 6 Şubat acıları bir daha yaşanmasın!

Karabağlar Belediye Meclisi’nin şubat ayı toplantısı, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu yönetiminde yapıldı.

Meclis açılışında belediye çalışmalarıyla ilgili meclis üyelerini bilgilendiren Başkan Selvitopu, Yeşilyurt Pazaryeri, Uzundere Atatürk Gençlik ve Spor Merkezi projelerinin hızla devam ettiğini vurguladı. Tehlike oluşturan noktalardaki istinat duvarı çalışmalarının sürdüğünü belirten Başkan Selvitopu, Uzundere Cemevi ve Sosyokültürel Tesisi’nin yapım ihalesine yakında çıkılacağını bildirdi.

Türkiye'yi derinden sarsan 6 Şubat depreminin yıldönümünün yaklaştığını da hatırlatan Başkan Selvitopu, “Ülkemiz tarihi ve yitirdiğimiz on binlerce can açısından önemli bir gün 6 Şubat! Hayatını kaybeden tüm yurttaşlarımızı bir kez daha rahmetle anıyoruz. Bu acıların bir daha yaşanmaması için gereken önlemleri mutlaka almamız gerekiyor” dedi.

Toplantıda, Bozyaka İzmir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'yle Yeşilyurt Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin yenilenmesi ve kapasitelerinin artırılmasıyla ilgili imar komisyonu raporları görüşüldü. Her iki rapor, komisyonlardan geldiği şekliyle oybirliğiyle kabul edildi.

Toplantıyı, AK Parti Karabağlar İlçe yöneticileri Metin Uslu ve Muhammet Ünsal, MHP İlçe yöneticileri Uğur Durmaz ve Fakir Işıldar, Saadet Partisi İlçe Başkanı Mustafa Özkurt’la ilçe yöneticileri Şener Uzun ve Necati Tağaç da izledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN