Başkan Yavaş’tan Ankara’da emeklilere tam destek! ‘Az laf, çok iş’ dedi süreç şekillendi: Bakın emeklilere neler yapılıyor?

Başkan Yavaş’tan Ankara’da emeklilere tam destek! ‘Az laf, çok iş’ dedi süreç şekillendi: Bakın emeklilere neler yapılıyor?

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, ekonomi altında ezilen emeklilere destek olmak için yaptıkları destek paketlerini açıkladı. ‘Az laf, çok iş’ diyerek yola çıkan Başkan Yavaş, emeklilerin yüzünü güldürüyor. İşte detaylar…

Göreve başladığı ilk günden itibaren “Az laf, çok iş” yaklaşımıyla çalışmalarını sürdüren Başkan Mansur Yavaş, sosyal belediyecilik anlayışını ön planda tutarak, başkentte emeklilere yönelik çeşitli destekler sağlıyor. Öyle ki bu destekler arasında; nakit para desteği, doğalgaz yardımı ve et yardımı yer alıyor. Başkan Yavaş, bu kapsamda emekli vatandaşlara düzenli olarak 3 tür destek sağladıklarını belirtti.

ABB tarafından sağlanan bu finansal yardım paketleri, emeklilerin yaşadığı ekonomik sıkıntılara bir nebze de olsa çare olmayı amaçlıyor. Yavaş, verdikleri destekler ile emekli vatandaşların daha rahat bir yaşam sürdürmeleri için gerekli koşulları ellerinden geldiği kadar oluşturduklarını ifade ediyor.

abb-emekli-yardimi-1.jpg

EMEKLİLERE 3 AYRI DESTEK SAĞLANIYOR

ABB’nin emeklilere sağladığı destekler toplamda 2.000 TL’yi buluyor. Söz konusu desteklerin 1.500 TL’si nakit para olarak sağlanırken, 500 TL’si de et alımı için kullanılıyor. Bu destekleri almak isteyenler ABB’nin resmi internet sitesinden başvuru yaparak faydalanabiliyorlar. Emekliler böylece, ekonomik zorluklarını bir nebze hafifletebiliyor ve yaşam standartlarını yükseltebiliyorlar.

Bunun yanı sıra emekli vatandaşlara Ankara Kart aracılığı ile yapılan sosyal yardımlar da bulunmaktadır. Ankara Kart ile emekliler çeşitli hizmetler ve sosyal imkanlardan da yararlanabiliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN