Bayram Onur Avcıoğlu adına düzenlenen basketbol turnuvası gerçekleşti

Bayram Onur Avcıoğlu adına düzenlenen basketbol turnuvası gerçekleşti

Kumluca Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile Kumluca Basketbol Kulübü (KUBA) tarafından, Kumluca Belediye Başkanı Uzm. Dr. Mesut Avcıoğlu’nun genç yaşta hayatını kaybeden oğlu Bayram Onur Avcıoğlu anısına düzenlenen basketbol turnuvasının bu yıl üçüncüsü gerçekleştirildi.

Kumluca Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşen turnuvada 4 takım mücadele etti. Gün boyu süren karşılaşmaları; Kumluca Kaymakamı Bahadır Güneş ve eşi Oya Güneş, Kumluca Belediye Başkanı Uzm. Dr. Mesut Avcıoğlu ve eşi Zahide Avcıoğlu, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Erol Koca ve eşi Öznur Koca, AK Parti İlçe Başkanı Bekir Paslıkılıç ile çok sayıda sporsever izledi.

Sportmence geçen maçlar sonunda Serik Basketbol birinci, Kumluca Basketbol ikinci, Kemer Belediyesi Spor Kulübü üçüncü, Kemer Basketbol ise dördüncü oldu. Dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları ilçe protokolü tarafından takdim edildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN