Bayram tatili faciası: Karadeniz Sahil Yolu'nda kaza

Rize'de bayram tatiline çıkan bir aile, trafik kazası geçirdi. Sahil yolunda yaşanan feci kazada üç kişi hayatını kaybetti, iki kişi de hastanede tedavi altına alındı.

Rize'nin İyidere ilçesinde Karadeniz Sahil Yolu üzerinde yaşanan feci trafik kazası, bayram sevincini yasa boğdu. Edinilen bilgilere göre, sabah saatlerinde 53 HC 293 plakalı araç, sürücüsü Ümit Bal kontrolünü kaybederek bariyerlere çarptı.

1kapak-001.jpg

5 KİŞİLİK AİLEDEN 3 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Kazada, araçta bulunan 5 kişilik aileden anne Gülcan Bal (40) ile çocukları Burak (12) ve Mert (16) olay yerinde hayatını kaybetti. Baba Ümit Bal (41) ve 5 yaşındaki oğlu Ziya ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

1kapak-005.jpg

Kazayı gören diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaparak Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk etti. Ancak anne ve iki çocuğu tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Baba ve küçük oğlunun durumunun ise kritik olduğu öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatılırken, bayram tatiline çıkan ailenin yaşadığı bu acı olay, bölge halkını yasa boğdu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN