Belediye meclisi nisan ayı toplantısı yapıldı

Belediye meclisi nisan ayı toplantısı yapıldı

Belediye Meclisi gündemdeki konuları görüşmek üzere 6 Nisan 2023 Perşembe günü saat 14:00'da Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi Toplantı Salonunda Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısını Belediye Başkan Vekilimiz Şule Serap Vural yönetiminde gerçekleştirdi.

Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısında Bir Önceki 02.03.2023 Tarihli Mart Ayı Olağan Meclis Kararlarının Okunmasının ardından Encümen Üye Seçimi (Gizli Oy) yapıldı. Yapılan oylamada Akan Eroğlu, Alaattin tatlı ve Şahap İlker Koca Encümen Üyeliklerine seçildiler.

İmar Komisyonu Üye Seçiminde Turgay Kaya, Faruk Akça, Mehmet Duran, Cemal Kaya ve Murat Altın komisyon üyeliklerine oybirliği ile seçilirken, Çeşitli İşler Komisyonu Üye Seçiminde Faruk Akça, Bayram Kaya, Sıttık Turgut, Deniz Aslan ve Turgut Bedir komisyon üyeliklerine oybirliği ile seçildiler. Plan ve Bütçe Komisyonu Üye Seçiminde ise Sıttık Turgut, Murat Adıyaman, Yeter Yiğit, Abubekir Koçyiğit ve Halil Aslan komisyon üyeliklerine seçildiler.

İmar Komisyonu Raporunun Görüşülmesi, İmar Komisyonuna Havale Edilecek Taleplerin Görüşülmesi, 2022 Mali Yılı Meclis Denetim Raporunun Belediye Meclisinin Bilgisine Sunulmasının ardından, Belediye Meclis Başkan vekili Turgay Kayanın yönetiminde 2022 Yılı Faaliyet Raporunun Görüşülmesi gerçekleştirildi.

Kadroların Görüşülmesi, Zabıta Müdürlüğü Görev ve Çalışma Yönergesinin Görüşülmesini takiben Kırşehir Geneli Resim Şiir Makale Yarışmasında Ödüllerin Güncellenmesinin Görüşülmesi ile toplantı sona erdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN