Belediyeden üniversite tercih danışmanlığı hizmeti

Belediyeden üniversite tercih danışmanlığı hizmeti

Bodrum Belediyesi, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonrasında üniversite tercihi yapacak adaylara “ücretsiz” tercih danışmanlık hizmeti sunuyor

Bodrum Belediyesi eğitim öğretim destekleri kapsamında Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonrasında üniversite tercihi yapacak adaylara alanında uzman kişilerce rehberlik hizmeti verecek.

25 Temmuz- 2 Ağustos 2024 tarihleri arasında sunulacak hizmet, Bodrum Belediyesi Herodot Kültür Merkezi ile Turgutreis Şevket Sabancı Kültür ve Sanat Merkezinde hafta içi her gün 09.00-17.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

“Eğitim destekleri artarak devam edecek”

Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci, “Üniversite tercihi, gençlerimizin geleceğini şekillendiren önemli adımlardan bir tanesidir. Bu dönemde onların yanında olarak doğru ve bilinçli tercihler yapmalarına yardımcı olmak istiyoruz. Uzmanlarımızla birlikte öğrencilerimize en iyi şekilde danışmanlık yapacağımıza inanıyoruz. Belediye olarak gençlerimizin eğitim hayatlarına destek olmaktan mutluluk duyuyoruz. Eğitime ve öğrencilerimize verdiğimiz destekler artarak devam edecek.” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN