Beslediği tavuğun yumurtasını görünce korkudan koşa koşa kaçtı! Böylesini ilk göreceksiniz, baba-oğul hayrete düştü

Beslediği tavuğun yumurtasını görünce korkudan koşa koşa kaçtı! Böylesini ilk göreceksiniz, baba-oğul hayrete düştü

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde ve kümesinde tavuk besleyen Osman Çeribaş, kümesine girince gözlerine inanamadı. Tavuğunun yumurtasını gören Çeribaş, hemen oğluna haber verdi. Çeribaş, "Korktum kaçtım. Oğlumu çağırdım" diyerek yaşadığı şoku anlattı.

Osmani'yenin Kadirli ilçesine bağlı Şehit Orhan Gök mahallesinde oturan 80 yaşındaki Osman Çeribaş, evinin bahçesindeki kümeste tavuk besliyor. Beslediği tavukların yumurtalarını toplamak için kümese giren Çerbibaş, gördüğü manzara karşısında bir yaşına daha girdi.

Yumurtayı şeklinden dolayı gök taşına benzeten yaşlı adam durumu hemen oğluna bildirdi. Gök taşı zannettiği yumurtayı tavuğun altından alan Çeribaş, üzerinde yarık ve çizgiler olan yumurtayı Ggörünce korkup kaçtı.

kumes.jpg

"GÖRÜNCE KORKTUM KAÇTIM"

Çeribaş, "Yumurtaları topluyordum. Bu yumurtayı farklı görünce korktum kaçtım. Oğlumu çağırdım. Oğlum geldi. Ben yumurta zannetmiyordum. Oğlum geldi. Ben yumurta zannetmiyordum. Meğer yumurtaymış. Bir çöp yardımıyla yumurtayı tavuğun altından aldık. Sonra içeri götürdük inceledik, biz gök taşına benzettik ama gök taşı değilmiş yumurtaymış" dedi.

yumurtag.jpg

Öte yandan benzer bir olay daha önce de Tokat'ın Akarçay Görümlü beldesinde yaşayan Şehnaz Şahin'in başına geldi. Beslediği tavukların yumurtalarını toplamak için kümese gittiğinde hayrete düştü. Topladığı yumurtalardan, birinin kuyruklu olduğunu fark eden Şehnaz Şahin, oğlu Barış Şahin'e haber verdi.

yumurtadfdf.jpg

KORUMA ALTINA ALDI

Kümese gelerek ilk defa kuyruklu yumurta gören ve çok şaşıran Şahin, yumurtayı saklamak için koruma altına aldı. Barış Şahin, "Sabah annem yumurtaları toplarken fark ediyor. Onu da gelip bana haber verdi. Ben de internetten araştırdım. Kalsiyum fazlalığından olduğunu öğrendim. İlk kez böyle bir yumurta gördüğüm için çok şaşırdım." dedi.

uzun.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN