'Bina yıkılıyor sandık' Malatya'da sağanak sonrası konteynerin tavanı çöktü

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremden etkilenen Malatya'da şimdi de şiddetli sağanağa teslim oldu. Şiddetli yağış sonrası bir konteynerin tavanı çöktü. İçeride kimsenin olmamasıyla büyük bir faciadan dönülmüş oldu.

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki yıkıcı depremden en çok etkilenen illerden biri olan Malatya’da şiddetli sağanak hayatı olumsuz etkiliyor.

Bir süredir kenti etkisini altına alan ve aralıklarla etkisini sürdüren sağanak yağış sonrası Battalgazi ilçesinde Nilgün Tekatlı’ya ait olduğu öğrenilen konteynerin tavanı çöktü.

'BİNA YIKILIYOR ZANNETTİK'

Konteynerin aşırı yağış sonrası çöktüğünü belirterek olay anında konteynerde bulunmadıklarını aktaran Muhtar Tekatlı, "Bir binanın yıkıldığını düşündük olay yerine geldiğimizde yağışlardan dolayı olsa gerek konteynerin tavanının çöktüğünü gördük. Allah’a şükür içeride kimse yoktu sadece eşyalarımız vardı çocuklarla eczanedeydik buna şükür" diye konuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Bunlar da İlginizi Çekebilir