Binlerce vatandaş 30 Ağustos coşkusunu Bora Duran konseri ile yaşadı

Binlerce vatandaş 30 Ağustos coşkusunu Bora Duran konseri ile yaşadı

Safranbolulular 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusunu Safranbolu Belediyesi tarafından organize edilen Bora Duran konseri ile yaşadı.

30 Ağustos Zafer Bayramının 101. Yılı çeşitli etkinliklerle kutlandı. Safranbolu Kaymakamlığı tarafından fener alayı düzenlendi. Törene CHP Karabük Milletvekili Cevdet Akay, Safranbolu Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı, Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, İlçe Emniyet Müdürü Sinan Çankal, Jandarma Komando Eğitim Merkez Komutanı Albay Dr. Yusuf Küçükbaşol, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri, çok sayıda vatandaş ile komandolar katıldı. Sunal Tülbentçi Öğretmenevi önünden başlayan fener alayı Misak-ı Milli Meydanında son buldu.

Elif Köse: ''Bu kentin adına yakışır bir şekilde çok güzel işler yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz"

Etkinlik Safranbolu Belediyesi tarafından Misak-ı Milli meydanında düzenlenen Bora Duran konseri ile devam etti. Genci yaşlısı binlerce vatandaşın akın ettiği meydan konser öncesi konuşan Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, çok kıymetli bir şehirde yaşadıklarını belirterek: "Atalarımız koruyarak bize aktarmışlar. Bizde aynı bilinçle, onlardan aldığımız ilhamla gelecek nesillere aktarmak ve bu kentin adına yakışır bir şekilde çok güzel işler yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz" dedi.

Cevdet Akay: ‘’Sizlere güzel bir ülke bırakmaya çalışıyoruz"

CHP Karabük Milletvekili Cevdet Akay ise yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı: "26 Ağustos da Büyük Taarruzla başlayıp 30 Ağustos da yurdumuzun her köşesini işgal etmiş düşmanlardan ülkemizi kurtaran ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, terörle mücadele eden kahramanlarımızı minnetle anıyoruz. Sayın Başkanımızın kültüre, spora, sanata, sosyal sorumluluk projelerine ne kadar önem verdiğini biliyoruz. Sizlere güzel bir ülke bırakmaya çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

CHP Karabük Milletvekili Cevdet Akay, Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse ve alanı dolduran binlerce kişi ellerinde Türk Bayrakları ile hep bir ağızdan İzmir Marşı’nı okudu.

Konuşmaların ardından sahne alan ünlü sanatçı Bora Duran, birbirinden güzel şarkıları hayranları ile söyledi. Kalabalığı coşturan Duran'a Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse tarafından hediye takdim edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN