Bir ilde daha 65 yaş üstüne ücretsiz taşıma son buluyor

Bir ilde daha 65 yaş üstüne ücretsiz taşıma son buluyor

Aksaray Minibüsçüler ve Otobüsçüler Odası Başkanı Veysel Öztürk, 15 Ekim 2023 tarihinden itibaren 65 yaş ve üstü vatandaşlar için minibüslerde ücretsiz taşınmasının son bulacağını açıkladı. Öte yandan Öztürk, alınan bu kararın şehit yakınları, gaziler, polisler, engelliler ve basın mensuplarını kapsamadığını da belirtti.

Aksaray Minibüsçüler ve Otobüsçüler Odası Başkanı Veysel Öztürk yaptığı açıklamada, 65 yaş ve üstü yolcuların ücretsiz taşınması uygulamasının 15 Ekim tarihinden itibaren son bulacağını duyurdu.

'ÜCRETSİZ BİNİŞE SON VERİYORUZ'

Başkan Öztürk, alınan karar çerçevesinde otobüslerde ücretsiz olarak taşınan 65 yaş üstü vatandaşların artık ücretsiz taşımayı kullanamayacaklarını belirterek, “15 Ekim 2023 tarihinden sonra bu vatandaşlarımızın artık ücretsiz binişe son veriyoruz. Şehit yakınları, gaziler, polisler, engelliler ve basın mensupları dışında, 65 yaş ve üstü vatandaşlar için ücretsiz taşıma hizmeti sona erecek” dedi.

Veysel Öztürk, kararın gerekçesi olarak devletin 65 yaş üstü vatandaşlar için verdiği bin 700 TL maddi desteğin yeterli olmamasını gösterdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN