Bir kolide tam 15 tane! Yolcu otobüsünün bagajında bulundu

Bir kolide tam 15 tane! Yolcu otobüsünün bagajında bulundu

Şanlıurfa'da jandarma tarafından durdurulan bir yolcu otobüsünün bagajından çıkan sincaplar ekipleri hayrete düşürdü. Hayvanlar koruma altına alındı, gönderici ve alıcının tespit edilmesi için de çalışma başlatıldı.

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, Hilvan ilçe girişinde oluşturulan uygulama noktasında durdurulan bir yolcu otobüsünde, eğitimli köpek ile arama yapıldı. Aramada otobüsün bagaj kısmındaki bir kolide 15 sincap yavrusu bulundu.

jandarma-yolcu-otobusu-bagajinda-15-yavru-sincap-buldu-2987-dhaphoto2-copy.jpg

Ekipler el koyduğu yavru sincapların ücret karşılığında Siirt Otogarı'ndan, Adana'ya teslim alınmak üzere verildiği öğrenildi.

jandarma-yolcu-otobusu-bagajinda-15-yavru-sincap-buldu-2987-dhaphoto3-copy.jpg

Sincaplar; Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edilirken, jandarma ekipleri, hayvanların göndericisi ve alıcısını tespit etmek için çalışma başlattı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN