Bir şüpheli kadın ölümü daha: Boynu kırılmış halde bulundu!

Bir şüpheli kadın ölümü daha: Boynu kırılmış halde bulundu!

Türkiye'de son yıllarda tırmanışa geçen 'şüpheli' kadın ölümünün adresi bu kez Eskişehir oldu. Safinaz Ayten isimli kadın evinde eşi ve oğlu tarafından ölü bulundu. Yüz ve bileklerinde morluklar olduğu ve boynunun kırıldığı tespit edilen Ayten’in öldürüldüğü üzerinde duruluyor.

Tepebaşı ilçesi Zafer Mahallesi Özen Sokak’ta oturan Safinaz Ayten, dün gece eve gelen eşi M.A. ve oğlu Ö.A. tarafından salonda hareketsiz bulundu.

İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan kontrolde, hayatını kaybettiği belirlenen Ayten’in yüz ve bileklerinde morluklar ile boynunun kırıldığı tespit edildi.

Ayten’in cesedi otopsi işlemleri için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı.

Cinayete kurban gittiği üzerinde durulan Safinaz Ayten’in ölümüyle ilgili Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri çalışma başlattı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN