Bu acıya yürek dayanmaz! Serinlemek için dereye giren kardeşler boğuldu

Bu acıya yürek dayanmaz! Serinlemek için dereye giren kardeşler boğuldu

Ağrı'da meydana gelen acı olayda Şeyran Deresi'ne giren 15 ve 13 yaşındaki iki kardeş bir süre sonra suda çırpınıp gözden kayboldu. Olay yerinde bulunanlar kardeşleri bulmak için polise haber verdi. Yapılan çalışmada iki kardeşin cansız bedenine ulaşıldı.

Yürek yakan olay, saat 14.30 sıralarında Fırat Mahallesi Suçatağı mevkinde meydana geldi. İlhan ile Alev Köse çiftinin 3 çocuğundan 2'si olan Berat ve Berkay, serinlemek için mahalleden geçen Şeyran Deresi'ne girdi. Bir süre sonra 2 kardeş, iş makinelerinin kum aldığı noktada çırpınmaya başladı. Dere yatağındaki 2 metrelik çukurda çırpınan 2 kardeşi görenler, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verdi.

5507379.jpg

CANSIZ BEDENLERİ BULUNDU

Bölgeye gelen AFAD, jandarma, itfaiye, polis ve sağlık ekipleri, 2 kardeşi bulmak için çalışma başlattı. Ekipler, bir süre sonra 2 kardeşin cansız bedenine ulaştı. Sudan çıkarılan cenazeler, otopsi için Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN