Bu kez acı haber İzmir'den: Bir genç daha boğuldu

Bu kez acı haber İzmir'den: Bir genç daha boğuldu

İzmir'in Tire ilçesinde yüzmek için girdiği sulama göletinde boğulan 19 yaşındaki Serkan Endes hayatını kaybetti. Salda Gölü'ne serinlemek için giren 15 yaşındaki Mehmet Yayla da boğularak can vermişti.

İzmir'in Tire ilçesine bağlı Eskioba Mahallesi'ndeki gölete Serkan Endes (19) ile giren arkadaşı, bir süre sonra onu göremeyince sudan çıkarak durumu jandarmaya bildirdi.

Bunun üzerine olay yerine jandarma, 112 Acil Servis ve İzmir Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Sualtı Arama Kurtarma (SAK) Timleri sevk edildi.

02-002.jpg

YARIM SAAT SONRA CESEDİ ÇIKTI

Gölette arama çalışması başlatan dalgıçlar, yarım saat sonra gencin cansız bedenine ulaştı. Sudan çıkarılan Endes'in cesedi İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Salda Gölü'ne serinlemek için giren 15 yaşındaki Mehmet Yayla boğularak can vermişti. Dalgıçlar, yaklaşık 4 saat suda kalan Yayla'nın cansız bedenine 4 metre derinlikte ulaşmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN