Bu nasıl vicdan! Çöp konteynerinde bebek cesedi

Bu nasıl vicdan! Çöp konteynerinde bebek cesedi

Şanlıurfa'da bir çöp konteynerinde yeni doğmuş bir kız bebeğinin cansız bedeni bulundu. Kolunda doğum künyesi olan bebeğin cansız bedeni yapılan incelemenin ardından otopsi işlemleri için Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

'Bu nasıl vicdan' dedirten olay Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesi Onikiler Mahallesi'nde meydana geldi. Yol kenarındaki boş arazinin yanında bulunan çöp konteyneri içerisinde yeni doğmuş bir bebek olduğunu fark eden vatandaşlar durumu ekiplere bildirdi. Olay yerine giden sağlık ekipleri, yaptıkları incelemede göbek bağı duran ve cinsiyeti kız olan bebeğin hayatını kaybettiğini belirledi.

6224576.jpg

Polis ekipleri bebeği bırakan kişi ya da kişileri belirlemek için çalışma başlattı. Kolunda doğum künyesi olan bebeğin cansız bedeni yapılan incelemenin ardından otopsi işlemleri için Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN