Burası ne Ege ne Akdeniz! Anadolu'nun ortasında gizli cennet: Doğa tatili sevenlerin 4 mevsim ilk adresi

Burası ne Ege ne Akdeniz! Anadolu'nun ortasında gizli cennet: Doğa tatili sevenlerin 4 mevsim ilk adresi

Çorum'da bulunan Kızılcaoluk Şelalesi, doğa ile baş başa kalmak isteyenlerin vazgeçilmez adresi oluyor. 4 mevsim eşsiz bir manzara sunan şelale, resmen ziyaretçi akınına uğruyor.

Çorum'un Kargı ilçesinde bulunan ve doğal güzelliğiyle dikkatleri üzerine çeken Kızılcaoluk Şelalesi, ziyaretçilerine eşi benzeri olmayan bir doğa manzarası sunuyor. İlçeye bağlı Başköy Köyü'nde yer alan şelale, yerli yabancı tüm turistlerin ilgi odağı.

Özellikle sonbahar ayında doğanın her tonunu yansıtan şelale, sis bulutlarının oluşturduğu gizemli atmosferiyle de tablo görünümü sağlıyor. Sessizliği sevenler için ideal bir kaçamak adresi olan Kızılcaoluk Şelalesi, göz alıcı atmosferiyle 4 mevsim ziyaretçi akınına uğruyor.

c-h-6-1.jpg

HEM KAMP HEM PİKNİK İMKANI

Şelale, doğa harikası olmasının yanı sıra, ziyaretçilerine kamp ve piknik için de imkan tanıyor. Ayrıca şelale girişin ücretsiz olmasıyla da ayrı cezbediyor.

c-h-6-2.jpg

Büyük küçük tüm doğa severlerin ziyaret etmesi gereken bu şelale, hafızalara kazınacak bir doğa deneyimi sunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN