Burdur'da Mustafa Kemal Atatürk'e saygısızlık

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucu lideri Mustafa Kemal Atatürk'ü anmak için Burdur'da Cumhuriyet Meydanı'na konulan heykel, magandaların hedefi oldu.

Burdur'da Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan Mustafa Kemal Atatürk anıtının alt kısmına kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce sprey boya ile yazı yazıldı.

Vatandaşlar, Atatürk anıtına sprey boya ile kalp çizilmesi ve isim yazılmasına sosyal medyadan tepki gösterdi.

burdur-ataturk-heykeli-1.jpg

BELEDİYE BAŞKANINDAN AÇIKLAMA

Burdur Belediyesi ekipleri, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucu lideri Mustafa Kemal Atatürk'ün anıtına yazılan yazıyı temizledi.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, sosyal medya hesabından konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Sevgili gençler, sevgimizi daha farklı yöntemlerle ifade edebiliriz. Lütfen size yakışmayan bu yöntemi tercih etmeyin. Atatürk Anıtı'mıza yapılan bu çirkin davranışın tekrarlanmaması dileğiyle" dedi.

burdur-belediye-baskani-ali-orkun-ercengiz-twitter.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN