Burhaniye Belediyesi ekipleri, tertemiz Burhaniye için 7/24 sahada

Burhaniye Belediyesi ekipleri, tertemiz Burhaniye için 7/24 sahada

Burhaniye Belediyesi Temizlik İşleri ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri yabani ot temizliği, çim biçme, çöp taksi, peyzaj ve sahil düzenlemeleri çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Yapılan çalışmalar park ve yeşil alanlar, şehir içi alanlar, işletmeler ve sahil alanları olmak üzere tüm ilçeyi kapsıyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri bu çerçevede çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ederken, Temizlik İşleri ekipleri de ilçe genelinde bahçe atıkları temizliği ve çevre düzenleme çalışmaları ile birlikte çöp taksi hizmetine aralıksız devam ediyor.

Şehir merkezi başta olmak üzere ana caddeler, sokaklar ve mahallelerde genel temizlik çalışmalarını yürüten ekipler rutin yabani ot temizleme, bahçe atıkları temizleme, çim biçme ve peyzaj düzenleme uygulamalarını da gerçekleştiriyor.

Bunların yanı sıra özellikle yaz aylarının gelmesi sonucunda hava sıcaklığının yüksek seyretmesi nedeniyle olası çevre yangınlarına karşı önlem alarak yabani ve kurumuş dalların budanma ve toplanma işlemleri de ekipler tarafından titizlikle yapılıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN