Burhaniye Belediyesi Ramazan Ayı öncesi cami temizliklerine hızla devam ediyor

Burhaniye Belediyesi Ramazan Ayı öncesi cami temizliklerine hızla devam ediyor

Burhaniye Belediyesi tarafından Ramazan ayı öncesinde, ibadethanelerde temizlik çalışmaları başlatıldı.

Ramazan ayında cami cemaatinin yoğun olarak kullanacağı camilerimizde, vatandaşların ibadetlerini hijyenik ortamda yerine getirebilmeleri için Burhaniye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından ilçe genelinde temizlik çalışmaları başladı. Ekipler tarafından camilerin detaylı temizliği yapılarak, vatandaşa daha temiz bir ibadethane ortamı sunulması hedefleniyor. Karadere, Kuyumcu, Hisar, Ağacık, Şahinler, Yunuslar, Pelitköy Mahallerinde tamamlanan çalışmalar, program dahilinde ilçe genelinde sürecek.

Burhaniye Belediyesi’nin sosyal alandaki çalışmaları ile örnek bir belediye olduğunu belirten Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler; “Vatandaşlarımızın ibadetlerini daha temiz bir ortamda yapmalarını sağlamayı amaçlıyoruz. Ramazan Ayı gelmeden önce, kırsalda ve merkezde bütün camilerimiz belirlenen program dahilinde temizlenecek” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN