Burhaniye'de yağmur suyu hatlarında detaylı inceleme

Burhaniye'de yağmur suyu hatlarında detaylı inceleme

Geçtiğimiz günlerde Burhaniye genelinde yaşanan yoğun yağışlar sonrasında merkez mahallelerde yağmur suyu hatlarının kontrolü sağlandı.

Burhaniye Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Erbalaban, Burhaniye BASKİ Şefi Yunus Emre Vural, Burhaniye Belediyesi Fen İşleri Müdürü İnanç Erturan ve Burhaniye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Çağrı Birimenler, saha ekipleriyle birlikte yağmur suyu hatlarını yerinde inceledi. Çalışmalar sırasında tespit edilen onarım gereksinimleri, çözüm planlarına dahil edilerek öncelik sırasına göre planlandı.

Ekiplerin gerçekleştirdiği incelemeler doğrultusunda, yağışlı havalarda yaşanabilecek olası sorunların önlenmesi ve ilçe genelinde altyapının güçlendirilmesi için gerekli önlemler alınarak tüm çalışmalar aralıksız şekilde sürdürülüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN