Burhaniye’nin kurtuluşunun 103. yıl dönümü kutlandı

Burhaniye’nin kurtuluşunun 103. yıl dönümü kutlandı

Burhaniye’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 103. yıl dönümü kutlama programı Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirildi.

Atatürk Anıtına çelenk bırakılmasının ardından, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen kutlama programına Burhaniye Kaymakamı Cumali Atilla, Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, Burhaniye İlçe Garnizon Komutan Vekili Piyade Albay İsmail İbiş, Burhaniye İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Ünal Bayhan, Burhaniye İlçe Emniyet Müdürü Faik Karabaş, Burhaniye Cezaevi Jandarma Komutanı Üsteğmen Engin Demir, İlçe Sahil Güvenlik Mk. Asb. Üçvş. Mehmet Dogan, Burhaniye Belediye Başkan Yardımcıları Oktay Erbalaban ile Tamer Midilli, Burhaniye Belediye Meclis Başkanvekili Tarık Erdil, Burhaniye İlçe Sağlık Müdürü Betül Erten Akbey, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bora Zihni, gaziler, siyasi partilerin ilçe başkanları ve temsilcileri, Belediye Meclis üyeleri ve ilçe protokol üyeleri katılım sağladı.

Düzenlenen çelenk töreni sonrası Cumhuriyet Meydanı’nda resmi gösteri törenlerine geçildi. Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, günün anlam ve önemine yönelik konuşma gerçekleştirdi. Öğrenciler tarafından günün anlam ve önemine dair şiirler okundu. Burhaniye Belediyesi Gençlik Merkezi ve Burhaniye Şehit İlyas Arslan Halk Eğitim Merkezi’nin halk oyunları gösterisi yapıldı. Burhaniye’de görev yapan öğretmenler tarafından müzik dinletisi gerçekleşti. Program resmi araçların geçiş ve protokolün selamlaması ile son buldu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN