Deniz otobüsleri için yeni karar: Bursa-İstanbul hattında 17 gün sefer yok

Deniz otobüsleri için yeni karar: Bursa-İstanbul hattında 17 gün sefer yok

Tam kapanma nedeniyle Bursa-İstanbul deniz otobüsü seferleri 17 gün boyunca gerçekleştirilemeyecek.

Bursa ile İstanbul arasındaki deniz otobüsü seferleri, tam kapanma dönemi nedeniyle yapılamayacak.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Şirketi Burulaş'ın sosyal medya hesabından yapılan duyuruda, "Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle 26 Nisan 2021'de alınan şehirler arası sokağa çıkma yasakları kapsamında, 30 Nisan'dan 17 Mayıs'a kadar BUDO seferlerimize ara verilmiştir" ifadeleri kullanıldı.

TAM KAPANMA YASAKLARI NELER?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasının ardından 'tam kapanma' ile ilgili vatandaşların aklında pek çok soru işareti uyandı. Tam kapanma ile ilgili İçişleri Bakanlığı genelge yayınlarken, en çok merak edilen sorularla ilgili de yeni açıklama geldi.

-29 Nisan Perşembe günü 19.00'dan itibaren her türlü vasıtayla yapılacak şehirlerarası seyahatler, zorunlu hallerin varlığı halinde seyahat izin kurullarından izin alınması şartı ile yapılabilecek.

-Tam kapanma kararından önce alınan biletlerle 29 Nisan 2021 Perşembe günü saat 24.00'e kadar seferine başlayacak otobüs yolculukları için seyahat izin belgesi istenilmeyecek

- Yurt dışı uçuşu bulunanlar izin belgesi olmadan seyahat edebilecek.

- Havalimanı, gar, liman, terminal gibi yerlerde bulunan iş yerleri, kendi sektörleri için belirlenen genel kurallara tabi olacak.

YASAKLARIN TAM METNİNE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN