Bursa'da acı olay: Akıntıya kapılan baba-kız boğularak can verdi

Bursa'da acı olay: Akıntıya kapılan baba-kız boğularak can verdi

Bursa'da, fotoğraf çekmek isterken dengesini kaybederek dereye düşen kadın ile onu kurtarmak için dereye atlayan babası, akıntıya kapılınca boğularak hayatını kaybetti.

Dün saat 14.00 sıralarında Bursa'nın Osmangazi ilçesi kırsal Dağakça Mahallesi Şahinkaya mevkisinde boğulma olayı meydana yaşandı. Alınan bilgiye göre, Samsun’dan kızını ziyaret etmek için Bursa’ya gelen Mustafa Bolat (69) ve kızı Esma Çiçek (38), Kaplıkaya Deresi kenarına gitti. Burada fotoğraf çekmek isteyen Esma Çiçek, iddiaya göre, dengesini kaybedip, suya düştü. Suya düşen kızının akıntıya kapıldığını gören baba Mustafa Bolat da suya atladı.

BABA-KIZIN CANSIZ BEDENLERİNE ULAŞILDI

Durumu görenler, 112 Acil Çağrı Merkezine haber verdi. İhbar üzerine bölgeye jandarma, AFAD, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen ekiplerce arama-kurtarma çalışması başlatıldı. Ekiplerce yapılan arama- kurtarma çalışmasının sonucunda baba-kızın cansız bedenine ulaşıldı. Cansız bedenleri sudan çıkarılan baba- kızın cansız bedeni, otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN