Bursa'da Anneler Günü'nde yürek yakan olay: Ölen de öldüren de 9 yaşında!

Bursa'da Anneler Günü'nde yürek yakan olay: Ölen de öldüren de 9 yaşında!

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde 9 yaşındaki Miraç Güvenir, Anneler Günü'nü kutlamak için gittiği anneannesinin evinde, dedesinin tüfeği ile oynarken kendisiyle aynı yaşta olan kuzenini vurarak hayatının kaybetmesine neden oldu.

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde, Anneler Günü'nde yürekleri yakan bir olay yaşandı. 9 yaşındaki Miraç Güvenir, dedesinin tüfeğiyle oynarken kendisiyle aynı yaşta olan kuzenini vurdu.

Olay, Orhangazi'nin Heceler Mahallesi'nde meydana geldi. Miraç Güvenir, Anneler Günü'nü kutlamak için ailesiyle birlikte anneannesinin evine gitmişti. Evin üst katında kuzeni C.Ç.K. ile oynarken, C.Ç.K. dedesine ait tüfeği alarak kuzenine doğrulttu ve tetiğe bastı. Tüfekten çıkan saçmalar Miraç Güvenir'e isabet etti ve yere yığıldı.

Olay yerine ihbar üzerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri Miraç Güvenir'in hayatını kaybettiğini teyit etti. Jandarma ekipleri olay yerinde inceleme yaparken, kuzeni C.Ç.K. ifadesi alınmak üzere jandarma komutanlığına götürüldü.

Anneanne Yıldız Barış'ın ilk ifadesinde ise tüfeği ve fişekleri ayrı ayrı sakladığını, çocukların nasıl alıp kullandıklarını anlamadığını söylediği öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN