Bursa'da feci kaza: 1'i bebek 4 yaralı

Bursa'da feci kaza: 1'i bebek 4 yaralı

Bursa İnegöl'de özel halk minibüsü ile otomobil çarpıştı. Kazada, 1’i bebek 4 kişi yaralandı. Olay yerine çok sayıda polis ve ambulans ekibi sevk edilirken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bursa'nın İnegöl ilçesine bağlı Hamidiye Mahallesi Yeşilbarış Sokak üzerinde saat 13.30 sıralarında seyir halinde olan sürücü Fatih Y. yönetimindeki özel halk minibüsü, Sipahi Sokak’ta seyreden sürücü Nur Melek A. yönetimindeki otomobil ile çarpıştı.

Kaza sonucunda otomobilin sürücüsü ile yanında bulunan yolcu Kader B. (43) ve minibüsteki yolcular Şifanur A. (28) ile 7 aylık çocuğu Ali Zeyd A. yaralandı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve ambulans ekibi sevk edildi. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Polisin, kazayla ilgili soruşturma başlattığı aktarıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN