Bursa'da iplik fabrikasında yangın

Bursa'da iplik fabrikasında yangın

Bursa'da bir iplik fabrikasında akşam saatlerinde yangın çıktı. fabrikada çalışan işçiler, yangını yetkililere bildirmesinin ardından bölgeye itfaiye ekipleri yönlendirildi. Ekiplerin hızlı müdahalesiyle yangın kısa sürede söndürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bursa merkez Osmangazi ilçesine bağlı Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi'ndeki Ali Osman Sönmez Caddesi üzerinde bulunan bir iplik fabrikasında yangın meydana geldi. Yangın sırasında fabrikada mesaide olan işçiler, durumu hemen itfaiye, polis ve 112 acil sağlık ekiplerine bildirdi.

10.jpg

İtfaiye ekipleri, olay yerine hızla ulaştı ve yangına müdahale etti. Ekiplerin hızlı ve etkili müdahalesi sayesinde yangın büyümeden kontrol altına alındı. İtfaiye ekipleri, yangının tamamen söndürülmesinin ardından soğutma çalışmalarını gerçekleştirdi.

12.jpg

Polis ekipleri ise olayla ilgili soruşturma başlattı. Yangının çıkış nedeni ve olası hasarın tespiti için çalışmalar sürdürülüyor. Yangın esnasında herhangi bir can kaybı veya yaralanma yaşanmazken, fabrikada maddi hasar meydana geldi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN