Bursa'da korkunç cinayet: Boğarak öldürdükleri adamı bazanın altında sakladılar

Bursa'da korkunç cinayet: Boğarak öldürdükleri adamı bazanın altında sakladılar

Bursa'da bir sitede iki kişi, Galip Bayram isimli vatandaşı boğarak öldürüp bazanın altına sakladı. Olay, zanlılardan birinin polise itirafıyla tespit edildi. Diğer zanlı da ifadesinde, cinayete şahit olduğunu ama engelleyemediğini söyledi.

Bursa'nın Gemlik ilçesi Kumla Mahallesi'nde bulunan bir sitede, üç ay önce ev kiraladığı öğrenilen 54 yaşındaki Galip Bayram’ın evine, ihbar üzerine polis tarafından girildi. Maktulün cesedi, dairenin salonunda bazanın içinde bulundu.

26 yaşında olduğu öğrenilen E.A.’nın Bursa İl Emniyet Müdürlüğüne itirafı üzerine yapılan çalışmada, Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Kumla Muhtarı Kazım Ata ile gencin tarif ettiği bölgede tespit çalışmalarına başladı. Bir sitede bulunan daireyi açan polis ekipleri, maktulün cesedini salonda bulunan baza içinde buldular. Olay yerine gelen Nöbetçi Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından, cenaze kesin ölüm sebebinin araştırılması için Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

2-001.jpgGalip Bayram

'BOĞDUĞUNU GÖRDÜM ENGEL OLAMADIM'

Maktulün ikamet adresinin İnegöl olduğu öğrenilirken, zanlılardan 21 yaşındaki K.D. ise Eskişehir’de yakalandı. E.A. ifadesinde tuvaletten döndüğünde, K.D.’nin maktulü boğduğunu gördüğünü, engel olamadığını söyledi. Ardından da, ertesi gün suçu itiraf ettiğini dile getirdi.

Olayla alakalı soruşturma başlatıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN