Bursa'da toprak kayması: İki kişi yaralandı

Bursa'da toprak kayması: İki kişi yaralandı

Son iki gündür yurdun hemen hemen bütününde görülen sağanak yağışlar Bursa'da da kendini gösterdi. Yağışlar sebebiyle Mudanya ilçesinde toprak kayması meydana gelirken evde bulunan iki kişi ise yaralandı.

Yurdun bütününde görülen sağanaklar hayatı durdurma noktasına geldi. Bursa'nın Mudanya ilçesinde gece saatlerinde yaşanan sağanak, Yalıçiftlik Mahallesi Ketendere Sahili mevkisi yakınında heyelana neden oldu.

8230278

Heyelan sonucu Gürsel (62) ve Yasemin Kankaya'nın (58) yaşadığı evin bir bölümü yıkılarak sahile doğru kaydı.

Çevredeki durumu bildirmesi üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık, İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü ile jandarma ekipleri sevk edildi.

8230276

Yaralanan Gürsel ve Yasemin Kankaya, ilk müdahalenin ardından Bursa Şehir Hastanesine kaldırıldı.

Heyelan sonucu evin bir bölümünün kaymasıyla oluşan boşluk, AA ekibince dronla görüntülendi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN