17 saat sonra güzel haber: Bursa'daki orman yangını kontrol altında

Bursa'da dün çıkan orman yangınına gece boyunca müdahale devam ederken, bu sabah kontrol altına alındı. Yangına gece görüşlü helikopter ile havadan, 132 araç ve 420 personelle karadan müdahale edildi.

Bursa’nın Mudanya ilçesi, Göynüklü ile Altıntaş mahalleleri arasında bulunan ormanlık alanda dün saat 16.00 sıralarında yangın çıktı. Yangına, gece boyunca çok sayıda ekip havadan ve karadan müdahale etti.

Bursa Orman Bölge Müdürlüğü ve Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekiplerinin yanı sıra, arama kurtarma ekipleri ve Göynüklü Mahallesi sakinleri de bölgede canla başla alevleri söndürmek için mücadele etti.

1-008.jpg

Havadan 4 gece görüşlü helikopter ve karadan 132 araç ve 420 personelle yapılan çalışmalar ile yangın, bugün saat 09.30 sıralarında 17 kontrol altına alındı.

1-010.jpg

Bölgede soğutma ve zarar gören alanın tespiti çalışmaları sürerken, Mudanya Cumhuriyet Savcılığı'nca soruşturma başlatıldı.

1-009.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN