Büyükşehir ekiplerinden kar teyakkuzu

Büyükşehir ekiplerinden kar teyakkuzu

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, ani düşen sıcaklıklar ve kar yağışı ile birlikte kentin yüksek kesimleri ve kırsalda buzlanmaya karşı yoğun çalışma gerçekleştirdi.

Mart ayının son günlerinde ani düşen sıcaklık değerleri ile birlikte Eskişehir’de dondurucu bir hava etkili olurken, meydana gelen kar yağışının olumsuzluk yaratmaması için Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ekipleri teyakkuza geçti.

Eskişehir'de etkisini gösteren kar yağışı ile birlikte Büyükşehir Belediyesi ekipleri, özellikle kırsal mahalleler ve şehrin yüksek kesimlerinde ulaşımın aksamaması için yoğun mesai yaptı. Şiddetli rüzgar ve soğuk havanın etkisiyle ekipler merkezde buzlanmaya karşı karla mücadele ve tuzlama çalışmaları gerçekleştirdi.

Büyükşehir Belediyesi ekipleri kış boyunca 6 şantiyede 450 personelle kent merkezi, ilçe kırsalında kar ve buzla mücadele için 7/24 göreve hazır olarak çalıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN