Çanakkale Belediye Başkan Yardımcısı Mutluay, Altı Nehir Havzası Proje Heyetini Ağırladı

Çanakkale Belediye Başkan Yardımcısı Mutluay, Altı Nehir Havzası Proje Heyetini Ağırladı

Çanakkale Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet İrfan Mutluay, “Altı Havza İçin Nehir Havzası Yönetim Planlarının Hazırlanması Projesi” heyetini Belediye Meclis Salonunda ağırladı.

Altı Havza İçin Nehir Havzası Yönetim Planlarının Hazırlanması Projesi kapsamında Çanakkale Belediyesini ziyaret eden Havza Planlama Şube Müdürü Altın Kaya Çavuş, Çevre Uzmanı Georgios Barmpoutis, Proje Koordinatörü Mert Sevinir ile Tarım Orman Bakanlığı Uzmanları Şirin Tan Ormancı, Asiye Düşünceli ve Furkan Yılmaz’ın yanı sıra proje ekibinden Elif Korkmaz ve Deniz Bilmez ile Belediye Meclis Salonunda bir araya gelen Başkan Yardımcısı Mutluay, ziyaret nedeni ile mutluluklarını dile getirdi.

Nehir Havzası Yönetim Planlarının hazırlanmasına yönelik Türkiye'nin kapasitesinin güçlendirilmesi amacı ile Avrupa Birliği Katılım Öncesi Yardım Aracı'nın IPA-2 aşaması kapsamında desteklenen Altı Havza İçin Nehir Havzası Yönetim Planlarının Hazırlanması Projesi hakkında Başkan Yardımcısı Mehmet İrfan Mutluay’a bilgiler veren heyet, proje kapsamında yürütülen çalışmaları da anlattı.

Ziyaret, projeye ilişkin karşılıklı fikir alışverişinin ardından sona erdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN