Çanakkale'de ada seferlerine fırtına engeli

Çanakkale'de ada seferlerine fırtına engeli

Şiddetli fırtınanın etkili olduğu Çanakkale'de feribot seferleri durdu. Yarın Kabatepe-Gökçeada ve Geyikli-Bozcaada feribot seferlerinden bazıları yapılamayacak.

Çanakkale Boğazı ile adalar hattında ulaşımı sağlayan GESTAŞ Deniz Ulaşım AŞ'den yapılan açıklamaya göre, bölgede etkili olan fırtınadan dolayı yarın gerçekleştirilmesi planlanan Kabatepe-Gökçeada ve Geyikli-Bozcaada seferlerinden bazıları iptal edildi.

Gökçeada'dan Kabatepe'ye 07.00'de, Kabatepe'den Gökçeada'ya 05.00 ve 09.00'da yapılacak seferlerin iptali kararlaştırıldı. Bu hatta diğer seferlerin saatinde yapılması planlanıyor.

Bozcaada'dan Geyikli'ye ise 18.00, Geyikli'den Bozcaada'ya 19.00 saatlerindeki seferler yapılacak. Planlamadaki diğer seferler fırtına nedeniyle gerçekleştirilemeyecek.

GESTAŞ Deniz Ulaşım AŞ'nin hizmet verdiği diğer güzergahlarda seferlerin normal seyredeceği öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN