Çatalca'da teknenin alabora olması sonucunda 1 kişi kayboldu

İstanbul'un Çatalca ilçesinde meydana gelen olayda bir tekne alabora oldu. Tekneyle avlamak için açılan 2 kişi denizde yaşam mücadelesi verdi. Kendi imkanlarıyla bir kişi kurtulurken diğer vatandaş kayboldu. Arama çalışmaları sürüyor.

Çatalca'da ördek avlamak için göle açılan iki kişinin bulunduğu tekne alabora oldu. Bir kişi kendi imkanlarıyla kıyıya ulaşırken kaybolan İbrahim Sancar için arama kurtarma çalışmaları yapılıyor.

OLUMSUZ HAVA KOŞULLARI NEDEN OLDU

Olay, cumartesi günü akşam saatlerinde Durugöl'de meydana geldi. Serkan Tuncay ve İbrahim Sancar'ın içinde bulunduğu tekne olumsuz hava şartları nedeniyle bir süre sonra alabora oldu.

1kapak-002.jpg

Serkan Tuncay, kendi imkanlarıyla gölden çıkarak kıyıda bulunan barakaya giderek yardım istedi.

OLAY YERİNE EKİPLER SEVK EDİLDİ

İhbar üzerine olay yerine Sahil Güvenlik, AFAD, İtfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi olay yerinde yapılan Serkan Tuncay hastaneye götürüldü.

1kapak-003.jpg

Gölde kaybolan 55 yaşındaki İbrahim Sancar'ı arama çalışmaları devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN