Cinayetten hüküm giyen şahıs aranırken iki kişiyi yaraladı

Cinayetten hüküm giyen şahıs aranırken iki kişiyi yaraladı

Adana'da iki yıl önce gerçekleştirdiği cinayetle tutuksuz yargılandığı davada müebbet hapis cezası alığ hakkında yakalama kararı verilen Beytullah Atak, bu kez de iki kişiyi tabanca ile vurarak yaraladı. Polisin yakalayıp, gözaltına aldığı Atak, tutuklandı.

Adana'nın Yüreğir ilçesinde 7 Mart günü Beytullah Atak, ağabeyine küfrettiği iddiasıyla Ahmet Güneş'i (31) tabanca ile bacaklarından, 12 Mart'ta da kendisini darbettiğini yine aynı şekilde iddia ettiği Yusuf Saltaş'ı (19) sağ bacağından vurdu. Olay ile ilgili çalışma başlatan polis, Beytullah Atak'ın Kiremithane Mahallesi'nde saklandığını belirledi. Eve operasyon düzenleyen polisi fark eden Atak, dama çıkıp, bitişikteki evin bahçesine atlayarak kaçmaya başladı. Peşinden koşan ekipler, Atak'ı sokağa çıktığı esnada yakaladı.

dfgzdfhxdgzf.jpg

MÜEBBET HAPİS İSTEMİYLE ARANIYORDU

Yapılan kontrollerde, Beytullah Atak’ın, 28 Ağustos 2021'de Yüreğir ilçesi Bahçelievler Mahallesi'nde kendisine borcu olduğu öne sürülen Sinan Dalşık’ı (41) tabancayla vurarak öldürdüğü gerekçesiyle tutuklandığı, 2023'ün Ocak ayında tahliye edildiği, yargılandığı davada müebbet hapis cezasına çarptırılınca hakkında yakalama kararı çıkartıldığı ortaya çıktı.

Sorgusunda suçlamaları kabul eden Beytullah Atak'ın, farklı tarihlerde de bir evin kurşunlanması ve bir otomobilin kundaklanması olayına karıştığı belirlendi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Beytullah Atak, 'yaralama' suçlamasıyla da tutuklandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN