Çocuk parkında dehşet anları! Silahlar ateşlendi, bıçaklar çekildi

Çocuk parkında dehşet anları! Silahlar ateşlendi, bıçaklar çekildi

İstanbul Ümraniye'de bir çocuk parkında silahlar ateşlendi, bıçaklar çekildi. Ne olduğunu anlayamayan vatandaşlar panik içerisinde çocuklarını alp kaçmaya çalışırken o anlar kameralara saniye saniye yansıdı.

Dehşete düşüren olay, dün akşam Tepeüstü Mahallesi Sevgi Parkı'nda meydana geldi. İddiaya göre, Selçuk Akçam ve Ali Erdem Aymutlu arasında sözlü tartışma çıktı. Tartışmanın alevlenmesiyle Selçuk Akçam, silahını çekerek Ali Erdem Aymutlu'ya iki el ateş etti. Kurşunlardan birisi göğsüne, biriside bacağına isabet etti.

KURŞUNLANINCA BIÇAĞINI ÇEKTİ

O sırada bıçağını çeken Aymutlu, Akçam'ı ayağından ve göğsünden bıçakladı. Silah seslerini duyan parktakiler çocuklarını alıp olay yerinden kaçarak uzaklaştı.

Tartışmayı gören bir vatandaş ise cep telefonu ile çekim yaptığı esnada silahla vurulma anını saniye saniye çekti. Panik haliyle çocuğunu yanına alan vatandaş olay yerinden uzaklaştı.

umraniyede-cocuk-parkinda-dehset-4070-dhaphoto10

'BABA GİTMEYELİM'

Çocuğunun ise korku içinde "Baba gitmeyelim" demesi duyuldu. İhbar edilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi ve 112 sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar ilk müdahalenin ardından Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'na sevk edildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN