'Çöp atma' kavgası kanlı bitti: Biri polis iki kişi hayatını kaybetti

Gaziantep'te, husumetli iki aile arasında çıkan 'çöp atma' kavgası kanlı bitti. Silahlı kavgada 1'i polis 2 kişi yaşamını yitirdi, 2 kişi de yaralandı.

Olay, akşam saatlerinde Güneş Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, aynı sokakta oturan ve aralarında husumet olan Kuş ve Çekiç ailesi fertleri arasında çöp atma gerekçesiyle tartışma çıktı.

KAVGADA SİLAHLAR ÇEKİLDİ

Bir anda alevlenen tartışmada, pompalı tüfekler çekildi Kavgada; husumetli ailelerin üyelerinden polis memuru Mehmet Ali Kuş (35) ile Ali Çekiç (23) ve ismi öğrenilemeyen 2 kişi yaralandı. Mahalle sakinlerinin ihbarıyla olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

123.jpg

Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından polis memuru Mehmet Ali Kuş Abdulkadir Yüksel Devlet Hastanesi'ne, Ali Çekiç ve diğer 2 yaralı ise Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

34.jpg

2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Yaralılardan durumu ağır olan Mehmet Ali Kuş ve Ali Çekiç, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılmadı. Tedaviye alınan 2 kişinin ise hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN