D-100’de halk otobüsü tıra çarptı: 7 kişi yaralandı

D-100’de halk otobüsü tıra çarptı: 7 kişi yaralandı

Kocaeli’nin Derince ilçesinde D-100 kara yolunda halk otobüsü ile tırın çarpışması neticesinde meydana gelen trafik kazasında 7 kişi yaralandı. Yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Kocaeli’nin Derince ilçesi D-100 kara yolu Ankara istikameti Liman Işıklar mevkiinde bir kaza meydana geldi. Alınan bilgiye göre; Ş.K. idaresindeki 41 AFJ 775 plakalı tırın sürücüsü, önünde yavaşlayan araçlar sebebi ile fren yaptı. Bu esnada aynı istikamette seyir halinde olan E.F. idaresindeki 41 J 6010 plakalı halk otobüsü de tıra arkadan çarptı. Çarpmanın etkisi ile yolcular araç içerisinde savruldu.

1-004.jpg

YARALILARIN DURUMU İYİ

Kazayı gören çevredeki vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa sürede bölgeye gelen sağlık ekipleri yaralı şoför ve 6 yolcuya ilk müdahaleyi yaptı. Ambulansa alınan yaralılar çevredeki hastanelere sevk edildi.

Yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, polis kaza ile ilgili inceleme başlattı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN