Trabzonspor'u kahreden ölüm! Bordo-mavili ekibin efsane ismi trafik kazasında hayatını kaybetti

Trabzonspor'u kahreden ölüm! Bordo-mavili ekibin efsane ismi trafik kazasında hayatını kaybetti

Spor Toto Süper Lig'in son şampiyonu Trabzonspor, efsane futbolcusundan acı haberi. Karadeniz ekibinin eski savunma oyuncusundan gelen ölüm haberi bordo-mavili taraftarları üzüntüye boğdu.

1985-1989 sezonları arasında Altay, 1989-1990 sezonunda ise Trabzonspor formasını terleten teknik direktör Miodrag Jesic, geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

Sırbistan'ın güneyinde bulunan Ruma ile Jarak köylerini bağlayan yolda seyrederken aracının kontrolünü kaybederek karşı şeride geçen 64 yaşındaki teknik adamın kamyonla çarpışma sonucu yaşamını yitirdiği ifade edildi.

GEÇEN YIL TRABZONSPOR'U ZİYARET ETMİŞTİ

Futbolculuk döneminde Türkiye'de Altay ve Trabzonspor formalarını terleten Jesic, geçen yıl Eylül ayında Trabzonspor'u ziyaret etmişti.

whatsapp-image-2022-12-08-at-18-56-31.jpeg

Trabzonspor'un ilk Yugoslav oyuncuları arasında yer alan Jesic, bordo-mavili ekibe yaptığı ziyaret hakkında "32 yıl aradan sonra Karadeniz'in incisi Trabzon'da yine kendimi buldum. Olağanüstü değişmiş ve zaten güzel olan bir şehir daha da güzelleşmiş. Böyle güzelleşeceğini bilseydim Trabzon'u terk etmezdim" açıklamasında bulunmuştu.

Sırbistan'ın köklü takımlarından Partizan'ın sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamada, bir dönem Partizan'da hem futbolcu hem de teknik direktör olarak görev yapan Jesic'in, içinde bulunduğu aracın kamyonla çarpışması sonucu olay yerinde yaşamını yitirdiği ifade edildi.

Resim

Ülkemizde lig ve kupa olmak üzere toplam 140 maçta forma giyen ve stoper mevkisinde oynayan Jesic, çıktığı 140 maçta 27 gol atıp 2 de asist yapmıştı.

Çeşitli takımlarda teknik direktörlük yapan Jesic, en son Suudi Arabistan'ın Al-Shoalah takımını çalıştırdı.

TRABZONSPOR'DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Trabzonspor, trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Miodrag Jesic için başsağlığı mesajı yayımladı.

Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yayımlanan mesajda, "Kulübümüzün 1989-1990 sezonunda formasını giyen Miodrag Jesic'in elim bir trafik kazası sonucu vefat ettiği haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Ailesi, yakınları ve sevenlerine başsağlığı dileriz. Toprağın bol olsun Jesic." ifadelerine yer verildi.

whatsapp-image-2022-12-08-at-18-56-30.jpeg​​​​​​​

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN