Demir yüklü TIR devrildi, TEM kilit

Demir yüklü TIR devrildi, TEM kilit

TEM Otoyolu Samandıra mevkii Ankara istikametinde demir yüklü TIR'ın devrilmesinden dolayı yol trafiğe kapandı.

TEM otoyolu Sancaktepe mevkisindeki trafik kazasının ardından yola saçılan inşaat iskelesi demirlerinin bir bölümünün kaldırılmasıyla ulaşım tek şeritten kontrollü şekilde sağlanıyor.

Alınan bilgiye göre, Ergin Tosun'un kullandığı 41 TN 743 plakalı hafif ticari araç, TEM otoyolu Sancaktepe mevkisinde önünde seyreden Sezer Şimşek yönetimindeki 34 DY 4244 plakalı inşaat iskelesi demiri yüklü kamyona arkadan çarptı.

Kazada devrilen kamyonun sürücüsü yaralandı. Aracın kasasında bulunan iskele demirleri de yola saçıldı. Kazanın haber verilmesi üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

İnşaat iskelesi demirlerinin yola yayılması nedeniyle TEM otoyolu Ankara istikametine trafiğe kapandı.

Polis çevrede güvenlik önlemi alırken, kamyon sürücüsü Sezer Şimşek ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Yolun trafiğe kapanması nedeniyle Ankara istikametinde uzun araç kuyruğu oluştu. Yola saçılan demir yığınlarının bir bölümünün kaldırılmasının ardından ulaşım tek şeritten kontrollü olarak verilmeye başlandı.

Devrilen kamyon ve kalan iskele demirlerinin kaldırılması çalışmaları sürüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN