Denetim yapan ekiplere Eğirdir Gölü'nde taciz ateşi

Denetim yapan ekiplere Eğirdir Gölü'nde taciz ateşi

Isparta'da sahipsiz bir uzatma ağ tespit eden ekiplere çalışma yaptıkları sırada taciz ateşi açıldı. 15 Mayıs'ta gerçekleşen olay hakkında soruşturma başlatıldı.

Isparta'da Eğirdir Tarım ve Orman Müdürlüğü'ne bağlı ekipler Eğirdir Gölü'nde özellikle sazan balığı ve kerevit popülasyonunun kontrol altına alınması amacıyla kaçak avcılığa yönelik denetimlerini sürdürdü. Ekipler 15 Mayıs'ta Senirkent ilçesine bağlı Gençali köyü kıyısına bırakılmış sahipsiz bir uzatma ağı tespit etti. 

Ağı çıkarmaya çalışan ekiplere kimliği belirsiz kişi veya kişilerce taciz ateşi açıldı.

Olayı jandarma ekiplerine bildiren göl koruma ekipleri tespit ettikleri metrelerce uzunluktaki ağlara el koydu. Jandarma olayla ilgili inceleme başlattı.

Eğirdir İlçe Tarım ve Orman Müdürü Ufuk Akçimen, "Su ürünleri kontrol ekiplerimiz gece gündüz demeden Eğirdir Gölü'nde denetimlerini sürdürmeye devam ediyor" dedi.

 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN