Dini nikahlı eşini rehin aldı

Dini nikahlı eşini rehin aldı

Çorum’da bir kişi, boşandığı eşi, onun ailesi ve çocuklarını rehin aldı. Polis ekipleri sokakta güvenlik önlemi aldı. Şahsın 8 ay önce cezaevinden tahliye olduğu öğrenildi. Çorum Emniyet Müdürü Mehmet Gülser de olay yerine gelerek müzakerelere katıldı. Görüşme sırasında evden bir el silah sesi duyuldu.

Çorum'da 4 katlı binanın bodrum katında dini nikahlı eşi Merve K.'yı tüfekle rehin alan Mustafa Y.'yi, çevrede güvenlik önlemi alan polis ekiplerinin, 6 saati bulan ikna çalışmaları devam ediyor.

SORUN DEVAM ETMİŞ

Müzakereci polislerden talebi üzerine pencereden yiyecek uzatılan Mustafa Y.'nin, geçen yıl 22 Ağustos'ta kentte girdiği berber dükkanında eşiyle yaşadığı sorunlardan sorumlu tuttuğu, aralarında iş yeri sahibi, çalışan ve müşterilerin bulunduğu 4 kişiyi, pompalı tüfekle rehin aldığı, polisin 5 saat süren çabası sonucu ikna edildiği ortaya çıktı.

EMNİYET MÜDÜRÜ MÜZAKERELERE KATILDI

Evin bulunduğu sokak polis ekiplerince güvenlik şeridi ile kapatıldı. Çorum Emniyet Müdürü Mehmet Gülser olay yerine gelerek müzakerelere katıldı. Görüşme sırasında evden bir el silah sesi duyuldu. Zanlının ikna edilmesi için görüşmeler sürüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN