Duvar ile konteynerin arasına sıkışmıştı! İtfaiye ekipleri yavru köpeğin yardımına koştu

Hatay'ın Antakya ilçesinde duvar ile konteyner arasına sıkışan bir yavru köpek, bölgedekilerin çağrıları üzerine olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri tarafınca kurtarıldı. O anlar ise kameralara böyle yansıdı.

Hatay'ın Antakya ilçesinde mahalle arasında bulunan konteyner ve duvarın arasına sıkışan köpeğin yardımına itfaiye ekipleri koştu.

Antakya ilçesi Aksaray Mahallesi’nde duvar ile konteyner arasında sıkışan yavru köpeğin sesini duyan vatandaşlar, olayı 112 acil çağrı merkezine bildirdi. İhbarı alan Hatay Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri olay yerine giderek yavru köpeği kurtarmak için operasyon başlattı. İtfaiye personelinin çalışmasıyla köpek sıkıştığı yerden kısa sürede çıkarıldı. Operasyonun ardından yavru köpek, sahibine teslim edildi.

İtfaiye personellerinin çalışmaları sonucu kurtarılan yavru köpeğin o anları ise kameralara böyle yansıdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN