Edirne'de lavanta tarlasında yangın

Edirne'de lavanta tarlasında yangın

Edirne’nin Keşan ilçesinde bir lavanta tarlasında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Olayda yaklaşık 12 dönüm alan zarar görürken, tarla sahibinin şikayeti üzerine inceleme başlatıldı.

Edirne’nin Keşan ilçesine bağlı Siğilli köyünde Durhan Yakın’a ait lavanta tarlasında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüyen alevler tarlayı sardı.

İhbar üzerine adrese jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin çalışması sonucu yangın kontrol altına alınarak söndürüldü.

Yapılan ilk incelemelerde yaklaşık 12 dönümlük lavanta alanının yangın nedeniyle zarar gördüğü belirlendi.

Tarla sahibi Durhan Yakın'ın jandarma ekiplerine başvurarak şikayetçi olması üzerine, yangının çıkış nedeninin tespiti amacıyla soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN