Enkaz altından yardım tweeti atmıştı: O depremzede kurtarıldı

Enkaz altından yardım tweeti atmıştı: O depremzede kurtarıldı

Türkiye'yi yasa boğan Kahramanmaraş depreminin ilk saatlerinde enkaz altında kalan ve tweet atarak yardım isteyen Aysel Yeral kurtarıldı. Aysel Yeral enkazdan çıktığını yine sosyal medyadan duyurdu.

Kahramanmaraş'taki 7.7 ve 7.6'lık depremlerin vurduğu Hatay'da enkaz altında kalan Aysel Yeral, dün sabah 06.53'te Twitter hesabından bir fotoğraf paylaşarak yardım istedi.

Haluk Levent'in tweet'ine yanıt olarak paylaştığı fotoğrafa Yeral, "Beni kurtarın" yazmıştı. Deprem 24 saatten uzun bir süre sonra Yeral yaptığı paylaşımda enkazdan kurtulduğunu açıkladı.

Yeral paylaşımında, "Ben kurtuldum hepinize çok teşekkür ederim çok çok kötü durumda olanlar var burası korkunç lütfen dualarınızı eksik etmeyin" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN