Erzincan’da tuhaf olay: Sipariş ettiği mikrofonun içinden beton çıktı

Erzincan’da tuhaf olay: Sipariş ettiği mikrofonun içinden beton çıktı

Erzincan’da bir vatandaş, internetten sipariş ettiği mikrofonun beklenenden ağır olduğunu fark etti. Kutuyu açıp ürünü incelediğinde, içine beton döküldüğünü gördü. O anları cep telefonu kamerasıyla kaydederek sosyal medyada paylaştı.

Erzincan’da bir vatandaş, internetten sipariş ettiği mikrofonun beklenenden ağır olduğunu fark edince kutuyu açarak kontrol etti. Ürünü incelediğinde, mikrofonun içine ağırlık kazandırmak amacıyla beton döküldüğünü gördü.

s4s4fs4a

Vatandaş, durumu cep telefonuyla kayda aldı. Görüntülerde mikrofonun içinde beton bulunduğu açıkça görülüyor.

44s4s4gsd

Satın aldığı platforma şikayette bulunan vatandaş, yaşadığı durumu paylaşarak dikkatli olunması çağrısında bulundu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN