Eşini ve baldızını öldüren katil zanlısının ifadesi ortaya çıktı

Eşini ve baldızını öldüren katil zanlısının ifadesi ortaya çıktı

İstanbul Beylikdüzü'nde eşi ve baldızını bıçaklayarak öldüren Ferhat Boduroğlu, daha sonra fotoğraflarını çekerek aile bireylerine yollamıştı. Boduroğlu ifadesinde, “Tezgâhın üzerinde gördüğüm bıçağı hedef gözetmeksizin Vildan´a vurdum. Yukarı çıkıp Zehra´yı da bıçakladım. Onların fotoğraflarını çekip hayatımın mahvolduğunu göstermek için aile bireylerine attım" dedi.

Ferhat Boduroğlu, eşi ve baldızını evinde bıçaklayarak öldürmüş arkadaşı Arif Türkan da yardım ettiği gerekçesiyle tutuklanmıştı. İki sanığı mahkemede ifadeleri pes dedirtti.

‘BEN EŞİME AŞIKTIM’

Böyle bir olay karşısında kendisini savunmayacağını söyleyen Ferhat Boduroğlu, "Ben eşime âşıktım. Çocuğumu annesiz bırakmak istemezdim" dedi. Boduroğlu evlenip çocukları olduktan bir süre sonra eşinin kızını da alıp kendisinden ayrıldığını ve kız kardeşiyle yaşamaya başladığını anlattı.

Eşinin 40 gün sonra kendisini arayarak yanına geleceğini söylediğini anlatan Boduroğlu, "Eşim çok değişmişti. Kardeşi ve kızımızla gelmişti. Arkadaşlarım Emre ve Arif de evdeydi. Gece alkol ve uyuşturucu aldık. Sonra yattık. Sabah olduğunda kızımızı yedirdik. Sonra mutfakta tartışmaya başladık.

‘BIÇAĞI HEDEF GÖZETMEKSİZİN VURDUM’

Beni aşağılamaya başladı. Arif'in bunları duymamasını istediğim için evden gitmesini söyledim. Tezgâhın üzerinde gördüğüm bıçağı aldım hedef gözetmeksizin vurdum. Yukarı Zehra'nın yanına çıktım. Uyuyordu. Onu da bıçakladım. Ben bir öfke patlaması yaşadım. Ofise gidip Arif'e olanları anlattım. Polis ve ambulans çağırdım. Ben onların evde ölmelerini beklemedim" dedi.

‘HAYATIMIN MAHVOLDUĞUNU GÖSTERMEK İÇİN FOTOĞRAFLARINI ÇEKTİM’

Hakim´in 'Neden fotoğraflarını çektin?' sorusuna ise sanık 'Evet onların fotoğraflarını çekip hayatımın mahvolduğunu göstermek için aile bireylerine attım" dedi. Ölen kız kardeşlerin babası Mustafa Koyun ve annesi Kübra Aslan sanığın cinayeti tek başına işlemeyeceğini yardım aldıklarını düşündüklerini belirtti. Mahkeme, Boduroğlu´nun tutukluluk halinin devamına karar vererek eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi.

2 KEZ AĞIR MÜEBBET HAPİS İSTENİYOR

Ferhat Boduroğlu'nun 'Eşi canavarca hisle veya eziyet çektirerek kasten öldürme' suçundan, baldızına karşı da 'Canavarca hisle kasten öldürme' suçundan 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapsi talep edildi. Arif Türkan'ın ise aynı suçlara yardım ettiği gerekçesiyle toplamda 40 yıl hapsi istendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN