Eski emniyet müdürü tutuklandı: FETÖ üyeliğinden 7 yıldır aranıyordu

Eski emniyet müdürü tutuklandı: FETÖ üyeliğinden 7 yıldır aranıyordu

FETÖ üyeliğinden yedi yıldır aranan eski emniyet müdürü Arif Oktay Eser Ankara'da yakalandı. Eser, 'silahlı terör örgütüne üye olmak' suçuyla sulh ceza hakimliğince tutuklandı. Eser'in yakalandığı sırada polis ekiplerine "Boşuna uğraşıyorsunuz, biz geri döneceğiz" ifadesini kullandığı kaydedildi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şubesince FETÖ'nün firari üyelerini yakalamak için kurulan özel ekip, yedi yıldır Fettulahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyeliğinden aranan eski birinci sınıf emniyet müdürü Arif Oktay Eser'i yakaladı.

Gözaltına alınan Eser, emniyetteki işlemlerinin ardından Ankara Adliyesine sevk edildi. Soruşturmayı yürüten savcı tarafından ifadesi alınan şüpheli Eser, sevk edildiği sulh ceza hakimliğince 'silahlı terör örgütüne üye olmak' suçundan tutuklandı.

"BOŞUNA UĞRAŞIYORSUNUZ, BİZ GERİ DÖNECEĞİZ"

Kendisini gizlemek için sürekli kılık ve adres değiştirdiği belirlenen eski birinci sınıf emniyet müdürü Arif Oktay Eser'in örgüt tarafından temin ettiği sahte pasaport ve sahte kimlik ile yurt dışına kaçacağı bilgisini edinen Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şubesi, Eser'in üzerinde ve adresindeki aramada iki sahte kimlik ve pasaport, FETÖ'nün simgesi olarak bilenen bir ABD doları, yüklü miktarda döviz, çok sayıda cep telefonu, diz üstü bilgisayar ve çeşitli doküman ele geçirdi. Eser'in yakalandığı sırada polis ekiplerine "Boşuna uğraşıyorsunuz, biz geri döneceğiz" dediği ifade edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN