Eskişehir'de esnaf, Türk bayrağı astığı için uyarı aldı: Şimdi de işgaliye uyarısı aldım

Eskişehir'de esnaf, Türk bayrağı astığı için uyarı aldı: Şimdi de işgaliye uyarısı aldım

Eskişehir'de bir esnaf, işletmesinin önündeki elektrik direğine Türk bayrağı asmış olması nedeniyle Odunpazarı Belediyesi zabıta ekipleri tarafından işgaliye yapıldığı konusunda sözlü uyarı aldı. Her bayrak astığında uyarı aldığını söyleyen esnaf, "Şimdi de işgaliye uyarısı aldım" diyerek tepki gösterdi.

Eskişehir'de bir bayrak satıcısı esnaf, işletmesinin önündeki elektrik direğine Türk bayrağı asmış olması nedeniyle Odunpazarı Belediyesi zabıta ekipleri tarafından sözlü uyarı aldı. Söz konusu uyarı, Odunpazarı İlçesi Arifiye Mahallesi Taşbaşı Arpat Caddesi'nde bayrak satan ve yıllardır esnaflık yapan Levent Kıvrak'a yapıldı. Kıvrak, işletmesinin önündeki direğe asılan Türk bayrağı nedeniyle zabıta ekiplerinin işgaliye yapıldığı konusunda kendisini uyardığını belirtti.

1-008.jpg

“İKİ BAYRAK ASIYORUM ZABITA EKİPLERİ UYARIYA GELİYORLAR”

Taşbaşı Arpat Caddesi'nde 23 yıldır esnaflık yapan Levent Kıvrak, daha önce birçok kez kanalizasyon şikayetinde bulunduğunu ancak yetkililerin gelmediğini ve çözüm bulmadığını belirtti. Ancak işgaliye için zabıta ekiplerinin geldiğini ifade eden Kıvrak, elektrik direğini herkesin kullandığını ancak kendisinin sadece iki Türk bayrağı astığını ve bundan dolayı uyarı aldığını söyledi.

2-007.jpg

"ŞİMDİLİK SÖZLÜ UYARIDA BULUNDUK"

Kıvrak, Türk bayrağına kimsenin saygısı kalmadığını ve bayrağın kaldırtılmaya çalışıldığını belirterek, "Şimdilik sözlü uyarıda bulunduk" diyen zabıta ekiplerinin olmadık kelimeler kullandığını ve kendisine saygısızlık yaptığını ifade etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (12)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
12 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN