Evde ölü bulunan 3 yaşındaki çocuğun anne ve dayısı tutuklandı

Evde ölü bulunan 3 yaşındaki çocuğun anne ve dayısı tutuklandı

Burdur'da, 3 yaşındaki Ayşenur Kazık'ın şüpheli bir şekilde evde ölü bulunmasıyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Ayşenur'a tekme attığını itiraf eden dayı ile anne tutuklandı.

Burdur’da meydana gelen olayda 3 yaşındaki Ayşenur Kazık, kendisini sabah uyandırmak isteyen annesine herhangi bir tepki vermedi. Bunun üzerine anne Kader Karadeniz'in ihbarıyla adrese sevk edilen sağlık ekipleri Ayşenur’un yaşamını yitirdiğini belirledi.

TEKME ATTIĞINI İTİRAF ETMİŞTİ

Durumun şüpheli bulunması üzerine anne Kader Karadeniz ve dayı Hızır Tunç Ç., gözaltına alındı. Dayı Hızır Tunç Ç. emniyetteki ifadesinde, Ayşenur’un gece ses çıkararak gürültü oluşturduğunu ve bu nedenle tekme attığını itiraf etti.

TUTUKLANDILAR

Emniyetteki işlemlerinin ardından çocuğun annesi Kader Karadeniz ile dayısı Hızır Tunç Ç. (18) adliyeye sevk edildi.

Nöbetçi sulh ceza hakimliğine çıkarılan iki zanlı tutuklandı.

BABASI ANNEANNESİNİN EŞİ ÇIKTI

Öte yandan, nüfus kayıtlarına göre Ayşenur'un babasının anneannesinin ikinci eşi olan Erdoğan Kazık olduğu öğrenildi.

Bu nedenle Kader Karadeniz'den, Erdoğan Kazık'tan ve çocuğun biyolojik babası olduğunu öne süren Erdi Karakiraz'dan DNA örnekleri istendi.

Cemil Mahallesi'ndeki müstakil evde dün Ayşenur Kazık'ın ölü bulunmasına ilişkin annesi Kader Karadeniz ile dayısı Hızır Ç. gözaltına alınmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN